• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

Meistä

Food and Health Tech Finland Inc. on kiinalaisyritys joka vie suomalaisia elintarvikkeita ja terveysalan tuotteita pääasiassa Kiinan valtaville markkinoille. Suomalaiset elintarvikkeet nauttivat maailmalla suurta arvostusta tunnetuista syistä.  Monelle, erityisesti pientuottajalle kynnys vientikauppaan rahtijärjestelyineen ja tuontibyrokratioineen on liian korkea ja työllistävä. 

FHTF on erikoistunut vaativaankin vientikauppaan ja se tarjoaa kontaktinsa ja asiantuntemuksensa tuottajien ja valmistajien käytettäviksi. Osallistumme tuottajien puolesta näyttelyihin, hoidamme vientineuvottelut, käännämme esittelytekstit eri maiden kielille, valmistelemme tarvittavan vientidokumentaation, keräämme eri tuotteista täydet kontit toimitusmäärien optimoimiseksi ja kuljetuskustannusten minimoimiseksi jne.

Harkitsetko vientiä Kiinaan? Silloin on syytä huomioida, että viejän ja tuojan lisäksi mukana on vahvasti myös kolmas osapuoli: Kiinan tulli ja elintarvikestandardit. Niitä ei ole mahdollista kaupankäynnin osapuolien ohittaa, ja niiden vaatimukset eivät useinkaan ole yhtenevät eurooppalaisten kanssa. Niillä ei myöskään ole aina paljoa tekemistä tuotteen terveellisyyden, puhtauden tai ravitsevuuden kanssa.  Etukäteisselvityksellä vältytään ikäviltä yllätyksiltä jatkotoimissa. Se vähentää vientiin liittyviä riskejä ja parantaa tuontiselvitysten sujuvuutta. Teemme vaatimustenmukaisuusselvityksen puolestasi yhdessä partnerimme F-One Supply Chain Management Co. Ltd.:n   kanssa, jolla on kokemus n. 10.000 tuoteen selvitysprosessista mm. amarikkalaiselle Walmart- vähittäiskauppaketjun, sekä kotimaisen Fazerin tuotteille. F-One on myös Business Finlandin käyttämä asiantuntija sen pyrkiessä parantamaan suomalaisyritysten vientivalmiuksia.   

Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita sekä vienti- että jälleenmyyntikonsepteihimme. Tarjoa tuotettasi vientiin tai jälleenmyyntiin, tai kysy tuotteidesi Kiinan vaatimustenmukaisuus-selvityksestä  tästä.

Toimimme myös laadukkaiden tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa. 

KATSO ajankohtaista